Sense Of Style er en familiedrevet butikk i Ski som ønsker tilby sine kunder kvalitetsprodukter til din interiør. Vi ønsker å være din interiørpartner når du vil skape en positiv opplevelse rundt produktvalget for DIN interiør.

Uansett om du velger solskjerming , tepper, møbler, belysning, gardiner, eller bruker våre tjenester, så skal vi sammen skape et interiørmiljø som er DIN.

Vi har mange fornøydekunder fra hele landet, men spesielt fra Follo, Oslo og Østvold. se våre prosjeter for en liten smak av hva vi kan hjelpe deg med. 

Vi tilbyr deg et bredt utvalg av interiørvarer, og tjenester. Vår interiørkonsulent kommer gjerne på uforpliktende befaring for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss for næremere avtale. 

 

Vår historie;

Sense Of Style startet i 1997, med hovedvekt på import og salg av tepper og kelimer. Selskapet ble startet av Ramin som etter ferdig utdanning som idrettspedagog og trener fra Idrettshøyskolen, og ansettelse på div. skoler som gymlærer, samt 7 år ansettelse i Norges idrettsforbund som prosjektleder, gjorde idrett til sin hobby og startet eget selskap.

Ramin har lidenskap for håndknyttede tepper, som et gammelt og beundringsverdi kunstverk. Dette fantastiske håndverket bærer mye historie, som også var viktig for Ramins interesse i hånknyttede tepper. Som Ramin pleier å si; "bak hvert eneste teppe jeg plukker, ligger en historie i hver knute, symbol, motiv, og farge".  

Lidenskapen for tepper har gjort Ramin til en samler av noen unike tepper. I tillegg har Ramin julpet mange kunder med å finne unike tepper til sin samling av gamle og nye tepper.  

Samtidig har Ramin hatt interesse i interiør og design, og ser tepper som et viktig element i interiøret, i et hvert hus, hytte, eller offenlig miljø. År 2005 begynte vi å tenke en prosess med endring av profil og utvidelse av produktutvalget, for å kunne tilby våre kunder kvalitetsprodukter, fra kvalitetsleverandører med unik sortement. Du som kunde skal slippe å bruke tid på å finne leverandørene, det har vi gjort for deg.

Vi kan hjelpe deg med alt innen for interiør. ta kontakt med oss for uforpliktende samtale.