Gardiner eller Solskjerming?

Gardiner eller Solskjerming?

Vi får ofte spørsmål fra våre kunder om valg av gardiner og solskjerming. Her ønsker vi å gi noen svar, som kanskje kan hjelpe deg til neste kjøp.

Vanlige spørsmål

Vi får ofte spørsmål fra våre kunder om valg av gardiner og solskjerming som vi ønsker å dele med her.

Når du skal velge hus, bil, datamaskin eller båt må du tenke på mange karakteristikker, og det kan være like utfordrende velge dekorasjon til ditt hjem. 

Skal vi velge solskjerming eller gardiner? Bør solskjermingen være innvendig eller utvendig? Hvilken type solskjerming bør man velge? Kan vi bruke markiser? Hvis vi skal ha gardiner, hva slags tekstil, gardinskinne eller stang og farge bør vi ha?

Hva er ditt behov?

Først og fremst er det viktig å kartlegge behovet ditt. Hva er grunnen til at du ønsker solskjerming eller gardin? 

Det kan være på grunn av sol og varme, kulde, støy, inneklima, energisparing, mørket, innsyn, pynt eller en kombinasjon av alle.

Visste du at...

innvendig solskjerming (som plissegardin med Duett-tekstil eller rullegardin med screen-tekstil) kan du redusere innslipp og utslipp av varme om vinteren opptil 80%? Det gjelder også innslipp av kulde.

Forskjellen på solkskjerming og gardintekstil

Når det gjelder forskjellen på solskjerming og gardintekstiler, så er førstnevnte laget for å håndtere tekniske krav, som for eksempel sol og varme. de fleste gardintekstiler, derimot, er laget med andre egenskaper og kan brukes mer til pynt. Generelt en kombinasjon av solskjerming og gardintekstiler vil dekke mange behov, men dette vil selvfølgelig fordyre produktet. 

Hva med utvendig?

Ønsker du utvendig solskjerming?

Valg av utvendige produkter bør planlegges grundig og tenkes nøye igjennom. En ting man ikke bør forveksle er markiser og solskjerming. Markiser er solskjerming når man bruker uterommet, og egner seg ikke til solskjerming for innvendige utfordringer. PRodukter som zipp og wirestyring med screen stoff og persienner er egnet som utvendig solskjermingVi hjelper deg gjerne med å finne ut de riktige produktene.

Vil du vite mer om valg av solskjerming og gardiner?
Bare ta kontakt med oss på mail post@senseofstyle.no, tlf. 91763739, eller kom innom butikken. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktige produkter til interiør eller eksteriøret ditt.

18.09.2018 17.01