Innvendig og utvendig solskjerming

Måltilpasset innvendig og utvendig solskjerming er ikke bare et solskjermingsprodukt, men et viktig element i interiøret og eksteriøret, i et hjem, kontor eller hytte miljø. Derfor når vår interiørkonsulent kommer på befaring, så har han/hun med seg topp kompetanse innen solskjerming, men også ekspertise innen farge og interiør. Vi kan hjelpe deg både med dine behov for sol og innsynsskjerming og form og farge, og du kan være trygg. 

Våre solskjermingsleverandører er de beste i markedet. Best i kvalitet og utvalg, og ikke minst bistår oss og våre kunder med utmerket service. Gjennom våre leverandører tilby deg innvendig og utvendig solskjerming, Gardin og liftsystemer og markiser. 

Våre leverandører:

WEBA:

Sjekk hjemmesiden for å se utvalget vi tilby av innvendig og utvendig solskjerming, Skodder, Tre persienner, lift, panel og gardinsystemer www.weba.no 

Vista:

Sjekk hjemmesiden for utvalg av solskjerming, lift og gardin produkter www.vistanorge.no

Vema produkter:

Kun innvendig solskjerming www.vemaprodukter.no

Gjennom våre leverandører tilby vi deg et bredt utvalg av merker som Danske Faber, Italienske Mottura, Vema og Selt

Ta kontakt med oss for utforpliktende befaring, vi hjelpe deg med å velge riktig produkt.

tlf: 91763739 mail: post@senseofstyle.no

Tepper Håndknyttede og design tepper

Tepper - Håndknyttede og maskin knyttede

Tepper er et viktig element i interiøret. Tepper binder sammen interiøret i et rom, gir lunere følelse, demper lyd, og beskytter gulevet ditt. Derfor er valg av tepper er veldig viktig i forhold til behovet, og interiørmessig. Vi hjelper deg gjerne med å finne tepper som passer dine behov. Sense Of Style tilbyr deg høyt kompetanse innen for både håndknyttede og maskinknyttede tepper. Vi kommer gjerne på uforpliktende besøk og i samabeid med dere finner vi tepper som passer til deres interiør.  

Vi importerer håndknyttede tepper selv, og har både nye og gamle tepper. Se vårt utvalg av tepper her. I tillegg til håndknyttede tepper, tilbyr vi topp kvalitet maskinknyttede tepper fra beste leverandører i Europa: Limited Edition www.le.be, Kasthall www.kasthall.se og Tisca www.tisca.at se på tiscakatalogen

Stas Bildeoppheng

Stas bildeopphengststem - Nederland

Systemer for bildeopphenging: den beste måten å henge opp bildene dine på!

Å henge opp et bilde har aldri vært lettere, ved bruk av bildeskinnen som er produsert av STAS systemer for bildeopphenging. Med våre forskjellige systemer for bildeopphenging kan du henge opp veggdekorasjonene raskt og enkelt. Du kan henge opp og bytte plass på dekorasjonene dine så ofte du vil, uten bruk av verktøy, skruer eller spiker!

Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen! Heng opp dine bilder, fotografier, plakater og rammer med hjelp av de forskjellige bildekrokene og bildehengerne fra STAS.

Dette er også grunnen til at STAS leverer løsninger til verdens mest anerkjente museer, kunstgallerier, universiteter, regjeringsinstitusjoner etc. Men STAS kan lever skreddersydde løsninger også til hjemmet ditt! På dette nettstedet vil vi gi deg ideer om hvordan du kan henge opp dine bilder. Du kommer til å finne mange løsninger for sikker, fleksibel og elegant opphenging av bilder.

Pedrali - Italia- møbelevrandør

Siden 1963 har Pedrali produsert moderne møbler for Private hjem, offentlige rom, og kontorer. Kolleksjonen er resultatet av en nøyaktig forskning som har til formål å skape industrielle designprodukter med originale former laget av plast, metall, tre og polstret. Et bredt spekter av stoler, bord, komplementer og lamper produsert utelukkende i Italia på selskapets produksjonssteder, gjennom en prosess som kombinerer tradisjon og innovasjon, ingeniørkvalitet og kreativ glans. Produksjonsteknologi-eksperimenteringen, bruken av forskjellige materialer og samarbeidet med mange designere har gjort det mulig for Pedrali å oppnå viktige priser som Compasso d'Oro ADI for Frida-stolen. Pedrali tilby, barstoler, spisestoler, loungestoler, spisebord, lamper og sofa til inne og ute bruk. Pedrali er en stor leverandør innen cafe, restaurant og hetell bransjen fordi de leverer produkter med topp kvalitet, som også private hjem kan dra nytte av. 

Besøk www.pedrali.it for å se hele kolleksjonen. 

SØREN LUND

Et SØREN LUND møbel er blevet udviklet med funktionalitet og æstetik for øje som kombinerer kvalitet og Dansk Design. Resultatet er blandt andet et fleksibelt sofa­system med et utal af idéer, dette ­giver dig muligheden for at give møblerne dit personlige udtryk i ­opbygningen af det færdige produkt.

Mere end 50 års produktion af polstermøbler, specielt moderne og tidløse sofaer i et stort og varieret sortiment, som opfylder forbrugerens krav til kvalitet og komfort.

SØREN LUND sofa koncept er opbygget omkring to basis ­modeller med forskellige sædedybder og en serie af standardstørrelser, som også kan laves i speciel mål hvis det ønskes, afhængig af dine ­ønsker og behov.

Kombiner din egen personlige og individuelle sofa. Ta deg tid til å studere nettsiden til Søren Lund, www.soeren-lund.dk, og velg deretter de riktige møbler for ditt hjem.
Trenger du hjelp av valg av sofa til ditt hjem eller kontor? Vi hjelper deg med glede ta kontakt med oss på tlf.: 64879122 eller 91763739

GOLVABIA

Golvabia ble etablert i 1949 og har mer enn 60 års erfaring med tregulv.
Men grunnlaget for Golvabia ble lagt allerede i 1927, da den 19 år gamle Ivar Andersson bestemte seg
å forlate sin fars sagbruk og få erfaring i Amerika. Deretter lærte han parkettbransjen
og da han kom tilbake til sverige, startet han sitt gulvfirma. Golvabia er i dag en familiebedrift
i tredje generasjon og et av Skandinavias ledende gulvfirmaer.

Golvabia er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001, som garanterer at våre tregulv møtes
høyeste kvalitet og miljøkrav.

Golvabia produserer deres tregulv i et moderne, høyt automatisert anlegg i Anderstorp i den sørlige delen av Sverige. For mer informasjon besøk Golvabia hjemmeside www.golvabia.se eller ring oss på tlf.:91763739.

VOYAGE

INNOVATIVE & STYLISH

Voyage has built a reputation worldwide with innovative and stylish designs for the interiors market. Our boundless energy, creative focus and expertise allow us to reinvent ourselves each season. We create considered and beautifully designed cushions, accessories and furniture for your home. Each piece is individually designed using natural fibres such as cotton, linen, wool and sil